Σκεψεις για την πληροφορικη, την πολιτικη, τον ακτιβισμο, την ηλιθιοτητα του ανθρωπου.

Κείμενα που πρέπει να διαβάσεις έστω μία φορά - medialibre.net


Τo medialibre είναι ένας ιστότοπος αναφοράς σε άρθρα, κείμενα και έργα περιεχομένου που πιστεύουμε πως πρέπει να διαβαστούν από το ελληνόγλωσσο κοινό. Περιλαμβάνει θέματα ελευθερίας, δικαιωμάτων, ισότητας, τεχνολογίας, επιστήμης, πολιτικής κ.α. που συμβαίνουν στον παγκόσμιο ιστό.

Σκοπός μας είναι όσα φιλοξενούνται εδώ να αναπαράγονται ελεύθερα μέχρι να φτάσουν στον τελικό αποδέκτη. Τον άνθρωπο που δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαβάσει κάτι σε άλλη γλώσσα ή σε ένα site γεμάτο διαφημίσεις. Όπου έχει γίνει μετάφραση ή αναδημοσίευση αναφέρεται ρητά η πηγή.

Η ομάδα του medialibre δεν είναι υποχρεωμένη να συμφωνεί απόλυτα ή σε μέρος με όλα τα κείμενα. Η ευθύνη για το περιεχόμενο ανήκει μόνο στον αρχικό συγγραφέα. Τα κείμενα επιλέγονται ως αφετηρία προβληματισμού και όχι για την προώθηση κάποιας ολοκληρωμένης άποψης.

Επιτρέπεται (προτρέπεται) η αναπαραγωγή και δημοσίευση των άρθρων με αναφορά στην αρχική πηγή. Για να μεταφράσουμε ή να αναδημοσιεύσουμε κείμενα μπορείτε να μας τα προτείνετε. Για σχόλια σχετικά με το website μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Tags