Σκεψεις για την πληροφορικη, την πολιτικη, τον ακτιβισμο, την ηλιθιοτητα του ανθρωπου.

Ηθική καθαρ...ιότητα


Cover Image

Ηθική καθαρ...ιότητα: Η Τακτική των, από εργοστασιακής ρύθμισης, ανήθικων κατά την οποία κάποιος "άλλος" θα είναι ο πιο "βρώμικος" στο δωμάτιο. Ηθικοπλαστικά a la carte. Βολεμένοι κώλοι και συνειδήσεις. Τύποις κουβέντες και τακτική αδιαφορία.

Βέβαια, ζουν παρασιτικά και πραγματικά μίζερα. Είναι οι μόνοι άνθρωποι που νιώθουν μόνοι τους όντας μαζί με άλλους ανθρώπους. Κρύβουν συναισθήματα, κρύβουν τον εαυτό τους, και, κρύβονται ακόμα και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Άνθρωποι below thirty, με σκουλαρίκια στις γλώσσες και τατού, με καρό πουκάμισα, εργοστασιακώς σκισμένα παντελόνια, 9αρες χορδές, άκαπνοι και άμουσοι, παραδίδουν μαθήματα ροκ και αλτερνατιβ κουλτούρας... Η πρωϊνή δουλειά γραφείου του κ. Χι δεν του άφηνε το περιθώριο να παίζει heavy blues στη ροκ μπάντα του... Η ενοχική γκομενίτσα κ. Ψι, δεν παραδέχεται ότι απλώς ήθελε απλώς ένα πήδημα και αυτό ήταν όλο... Ο ανέραστος καλοζωϊσμένος φοιτητής, ο κ. Ψι, σηκώνει το δάχτυλο επί παντός επιστητού καθώς τρώει ένα από τα γιοβαρλάκια της μαμάς του και παράλληλα πατάει έντερ στο youporn.com ... Ο ντροπαλός υπαλληλίσκος, ο κ. Γάμα, αμοιβόμενος με 7 κατοστάρικα απέκτησε γνώμη και δάκτυλο... Ανίκανος όμως να κάνει ένα straight καμάκι σε μια κοπέλα... νηφάλιος...

Αυτή η φάρα ανθρώπων θα κατακρίνει, θα στοχοποιήσει, θα σηκώσει τώρα το κεφάλι και το δάχτυλο, και θα σου πει, ότι είσαι ηθικά «βρώμικος», περίεργος, αντιδραστικός, αντισυμβατικός και θα σε αποξενώσει με τη γνωστή τακτική. Γιατί αυτή η πλειοψηφία είναι παντού, είναι καθαρή - πεντακάθαρη και γνωρίζει «τα πάντα όλα» ... και προπαντώς: έχει πάντα δίκιο.