Σκεψεις για την πληροφορικη, την πολιτικη, τον ακτιβισμο, την ηλιθιοτητα του ανθρωπου.

About


Συνήθως κοιτάζομαι στον καθρέφτη (γυμνός) και λέω στον εαυτό μου ... "Πόσο γαμάτος είσαι ρε φίλε!!!!".... Εεεεεχμμμμ... μέχρι τώρα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση... ίσως να είναι κάποια δυσλειτουργία του καθρέφτη μου ή αυτού του μοντέλου, δε ξέρω... Θα παραπονεθώ στο support τους!

Ασχολούμαι με την πληροφορική περίπου 14 χρόνια. Ως επίσημο αντικείμενο αλλά και προτίμηση, έχω τις τηλεπικοινωνίες. Η (πουτάνα η) ζωή όμως, με έριξε στη διαχείριση συστημάτων όπου πλέον είναι ο κύριος τομέας απασχόλησής μου, μαζί με τον προγραμματισμό. Η άμεση επαφή με τους χρήστες και τις αλλοπρόσαλλες προσεγγίσεις τους για την πληροφορική, αναπόφευκτα έφερε βαριές τραυματικές ψυχοσωματικές διαταραχές και τάσεις serial killing. Πρόσφατα μάλιστα, μου ανακοίνωσαν ότι πάσχω από PTSD. Όχι όχι, το διασκεδάζω πραγματικά (όταν δεν σκοτώνω τους χρήστες μου).

Μισώ πραγματικά τους ανόητους ανθρώπους και επειδή, δυστυχώς, δεν μπορώ να τους βάλω φωτιά ή να τους κόψω στα δύο με το κατάνα μου, προτιμώ να ρίχνω τον πόνο μου στη μουσική. Άλλωστε «καταδικάζω και τη βία, από όπου και αν προέρχεται».

Κάποτε εξάσκούσα τη μουσική και ως επάγγελμα, ως mood vibrator, σε prive parties της chic κοινωνίας της πόλης. Δυστυχώς για τους ανθρώπους, σταμάτησα να το εξασκώ. Κατάλαβα σύντομα, ότι οι άνθρωποι γύρω μου περισσότερο «καταναλώνουν» τη μουσική, παρά την ακούν, τη νιώθουν, τη βλέπουν να συμβαίνει στα πάντα γύρω τους. Συνεπώς, είμαι άχρηστος γι' αυτούς αλλά και κείνοι άχρηστοι... γενικώς και ιδιαιτέρως για μένα.

Σε αυτή τη μίζερη ζωή που κάνω μεταξύ του ακατανόητου της πληροφορικής και του άπειρου της μουσικής, κατάλαβα ότι λίγα και σπάνια μοντέλα ανθρώπου μπορούν να με αντέξουν και να τα αντέξω χωρίς πολλές προστριβές. Αυτά που καταλαβαίνουν τη διαστροφή της δημιουργίας, την αξία της γνώσης και έχουν ικανή αντίληψη για να μην εκφέρονται ποσοτικά αλλά ποιοτικά. Μέσες άκρες μιλάμε για δυό τρείς ανθρώπους.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στα ακόλουθα μέσα: